Informacije o online vježbanju

Yoga-pilates-Online- Split-Studio-One

 

Dragi vježbači,

Na ovoj stranici možete pročitati sve što vas zanima o Online vježbanju. Složili smo za vas bogat raspored. Nastavljamo zajedno Online vježbati i pozivamo vas da nam se pridružite u terminu koji vam najbolje odgovara (moguća je i kombinacija različitih tjednih termina, kao i joge i pilatesa). 

Ukoliko Vam naš raspored sati ne odgovara ili ste propustili neki sat imate mogućnost naknadnog pregledavanja satova. Samo nam se javite i poslat ćemo vam propušteni sat. Dakle sve naše satove možete pratiti gdje god bili i u bilo koje vrijeme kada to Vama najviše odgovara. Javite nam se porukama na mail: info@studioone.hr ili na 098 771 026 i mi ćemo vam poslati propuštene Online satove.

Ukoliko ste novi član i želite vježbati s nama Online trebate ispuniti par stvari:

  1. Ispuniti Online Prijavni list ukoliko niste bili do sada naš član i nemamo vas u evidenciji (unos email adrese obvezan radi daljnje komunikacije). U slučaju bilo kakvih problema s popunjavanjem javite se na info@studioone.hr ili 098 771 026.
  2. Izvršiti uplatu članarine na sljedeći račun po Cjeniku:

                                             Udruga Pozitivan život

                                             Gradišćanskih Hrvata 16, Split

                                             IBAN: HR5724070001100654050

  1. Nakon što izvršite uplatu poslat ćemo vam mail sa svim tehničkim podacima za online vježbanje na email.
  2. Za Online vježbanje trebate imati instaliranu aplikaciju Zoom. Aplikacija je besplatna. Nakon instalacije trebate se registirati na Zoom-u s vašim pristupnim podacima. Kad želite pristupiti Online vježbanju prvo se registrirate na Zoom zatim idete na “Join meeting”

Radujemo se zajedničkom Online vježbanju!

Kontakt: info@studioone.hr ili 098 771 026