Upisi joga Studio One Split

Dragi polaznici Studija,

obavještavamo vas da zbog situacije s Koronavirusom (COVID-19) Studio zatvoren. Studio će biti zatvoren od 16.3. do daljnjega. U ovom trenutku je najbitnije zdravlje svih nas. 

U tablici ispod možete pogledati raspored grupa u trenutku zatvaranja Studija. Možete kombinirati jutarnje s popodnevnim terminima kao i jogu s pilatesom. Ne trebate odabirati jednu grupu nego možete dolaziti kad vam odgovara. Omogućili smo Vam maksimalnu fleksibilnost s obzirom na svakodnevne obaveze koje imate.

Nije potrebna predbilježba za dolazak na prvi sat. 

Prvi sat je besplatan!

Kontakt: info@studioone.hr ili 098 771 026

 

MJESEČNA ČLANARINA:

Vaša mjesečna članarina vrijedi od dana Vašeg drugog dolaska (prvi sat koji plaćate) do istog datuma u slijedećem mjesecu. Za taj period dobijete odgovarajući broj dolazaka u mjesecu ovisno o mjesečnoj članarini. Mjesečne članarine i cijene možete pogledati u OVDJE.

EVIDENCIJSKA KARTICA:

Prilikom upisa u Studio dobivate evidencijski privjesak/karticu (30,00kn) s kojom evidentirate svoje dolaske.

MULTISPORT KARTICE:

Svi članovi koji koriste Multisport kartice trebaju se najaviti za prvi dolazak radi informacija o popunjenosti grupa.

NAPOMENA:

Prostirke se ne trebaju se nositi sa sobom, jer Studio ima svoje. No, ako imate prostirku ponesite ju, a ako nemate ponesite svoj ručnik koji ćete staviti na našu prostirku. U slučaju ozbiljnih zdravstvenih problema javite se instruktoru prije sata.

Za dodatne informacije možete poslati mail na info@studioone.hr kao i nazvati na 098 771 026.

Studio One team

Facebook stranica Studio One

Upisi joga Studio One Split