UPISI PILATES

Dragi vježbači,

u tablicama ispod možete pogledati rasporede grupa u Studiju i Online od 18.5.2020. godine. Predbilježbe za Studio su obavezne na info@studioone.hr ili na facebook stranici u inboxinstagram stranici u inbox ili na broj 098771026.

Na svakoj grupi će biti ograničen broj vježbača prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Također iz epidemioloških razloga moći ćete dolaziti samo u grupe u koje se zapišete kako se ne bi dogodilo da u jednoj grupi dođe više vježbača. 

Preporučamo da se zapišete što prije radi ograničenog broja mjesta, nosite svoje prostirke ako ih imate i obavezno ručnik. Produžavamo sve članarine koje su prekinute od 16.3.2020. kad je Studio prestao s radom. Cijene ostaju iste kao i prije prekida rada. Ovdje možete pogledati cjenik.

Ovaj raspored će biti na snazi do 18.6.2020. kad prelazimo na ljetni raspored.

Raspored grupa pilates:

Studio-One-Split-Pilates

Nastavljamo i online vježbanje od 18.5.2020. Zajednički raspored pilatesa i joge pogledajte u tablici ispod, a o Online vježbanju više pročitajte ovdje.

Raspored Online vježbanja:

OnlinerasporedStudioOneSplit

 

Ispod su prikazane obavijesti za vježbanje u Studiju.

MJESEČNA ČLANARINA:

Vaša mjesečna članarina vrijedi od dana Vašeg drugog dolaska (prvi sat koji plaćate) do istog datuma u slijedećem mjesecu. Za taj period dobijete odgovarajući broj dolazaka u mjesecu ovisno o mjesečnoj članarini. Mjesečne članarine i cijene možete pogledati u OVDJE U TABLICI

EVIDENCIJSKA KARTICA:

Prilikom upisa u Studio dobivate evidencijski privjesak/karticu (30,00kn) s kojom evidentirate svoje dolaske.

MULTISPORT KARTICE:

Svi članovi koji koriste Multisport kartice trebaju se najaviti za prvi dolazak radi informacija o popunjenosti grupa.

TENISICE NA PILATESU:

Od 1.9.2019. tenisice su dozvoljene samo uz korištenje vlastitih prostirki. Tenisice se mogu koristiti samo na Natašinim grupama: jutro te pon, sri i pet u 18 sati. U dvorani će biti na raspolaganju par prostirki koje će biti samo za polaznike koji koriste tenisice, ali kako ih je mali broj preporuka je da imate svoje jer možete ostati bez istih.

NAPOMENA:

Prostirke se ne trebaju se nositi sa sobom, jer Studio ima svoje. No, ako imate prostirku ponesite ju, a ako nemate ponesite svoj ručnik koji ćete staviti na našu prostirku. U slučaju ozbiljnih zdravstvenih problema javite se treneru prije sata.

Za dodatne informacije možete poslati mail na info@studioone.hr kao i nazvati na 098 771 026.

Studio One team

Facebook stranica Studio One

 

Upisi pilates Studio One Split