UPISI PILATES

Dragi polaznici Studija,

obavještavamo vas da zbog situacije s Koronavirusom (COVID-19) Studio zatvoren. Studio će biti zatvoren od 16.3. do daljnjega. U ovom trenutku je najbitnije zdravlje svih nas. 

U tablici ispod možete pogledati raspored grupa u trenutku zatvaranja Studija. Možete kombinirati jutarnje s popodnevnim terminima kao i pilatesom s jogom. Ne morate odabirati jednu grupu nego možete dolaziti kad vam odgovara. Omogućili smo Vam maksimalnu fleksibilnost s obzirom na svakodnevne obaveze koje imate.

 Nije potrebna najava za dolazak na prvi sat.

Prvi sat je besplatan!

Kontakt: info@studioone.hr ili 098 771 026

Pilates-Studio-One-raspored

MJESEČNA ČLANARINA:

Vaša mjesečna članarina vrijedi od dana Vašeg drugog dolaska (prvi sat koji plaćate) do istog datuma u slijedećem mjesecu. Za taj period dobijete odgovarajući broj dolazaka u mjesecu ovisno o mjesečnoj članarini. Mjesečne članarine i cijene možete pogledati u OVDJE U TABLICI

EVIDENCIJSKA KARTICA:

Prilikom upisa u Studio dobivate evidencijski privjesak/karticu (30,00kn) s kojom evidentirate svoje dolaske.

MULTISPORT KARTICE:

Svi članovi koji koriste Multisport kartice trebaju se najaviti za prvi dolazak radi informacija o popunjenosti grupa.

TENISICE NA PILATESU:

Od 1.9.2019. tenisice su dozvoljene samo uz korištenje vlastitih prostirki. Tenisice se mogu koristiti samo na Natašinim grupama: jutro te pon, sri i pet u 18 sati. U dvorani će biti na raspolaganju par prostirki koje će biti samo za polaznike koji koriste tenisice, ali kako ih je mali broj preporuka je da imate svoje jer možete ostati bez istih.

NAPOMENA:

Prostirke se ne trebaju se nositi sa sobom, jer Studio ima svoje. No, ako imate prostirku ponesite ju, a ako nemate ponesite svoj ručnik koji ćete staviti na našu prostirku. U slučaju ozbiljnih zdravstvenih problema javite se treneru prije sata.

Za dodatne informacije možete poslati mail na info@studioone.hr kao i nazvati na 098 771 026.

Studio One team

Facebook stranica Studio One

 

Upisi pilates Studio One Split