Uvjeti upisa

 

Jedini uvjet upisa je da polaznik ima želju i volju za radom na sebi. Prethodno iskustvo nije obaveza. Važnije od iskustva je ljubav prema jogi i već spomenuta želja za radom i napredovanjem. Prethodno iskustvo je preporučljivo jer ćete s iskustvom lakše proći kroz Program škole.

Prošlih godina dosta polaznika je upisalo školu jer su htjeli produbiti svoje znanje i praksu. Željeli su promijeniti svoj život na bolje bez da su imali želju da jednog dana podučavaju druge.

Joga škola - upisi

 

Ovo je škola transformacije. Bez obzira jeli imate motiv ili ne da jednog dana podučavate druge ova škola će vas sigurno promijeniti na bolje ili barem neke vaše navike. Kao voditelj škole sretan sam jer mogu sudjelovati i gledati napredovanja, transformacije polaznika od prvog dana škole pa sve do završnog ispita. Ta sreća kad vidite polaznike da se mjenjanju i rastu je motiv koji me vodi kroz podučavanje na školi. 

Na školi učimo osnove joge, postupno i metodično uz kvalitetne joga učitelje. Bez obzira na prethodno iskustvo na školi svatko dobije ono što mu treba.

Uz malo volje vrata škole su otvorena i za vas.

Voditelj škole:

mr. sc. Damir Božinović

Kontakti i informacije o školi: info@studioone.hr i 098 771 026

Edukacija transformacije