Naturopatija i masaže u Studiju

Naturopata Valentina Grassitelli - Studio One Split

Naturopatija masaže Split Studio One

Saznajte više o masažama i tretmanima Shiatsua u Studiju One 

u Studiju se redovno održavaju naturopatske konzultacije i masaže. Od programa provodimo: Iridologija, Bachova cvjetna terapija, razne vrste masaže (cijelo tijelo ili parcijalno), limfna drenaža po dr. Vodderurefleksologija itd.

Rezervirati termin možete na info@studioone.hr ili na 095 544 9089

Sve tretmane provodi Valentina Grassitelli koja je završila najpoznatiju školu naturopatije u Italiji: Institut Rudy Lanza.

Više od Valentini pročitajte ovdje.

Također, možete rezervirati i tretman Shiatsua. Shiatsu je holistička metoda rada na tijelu koja se temelji na tradicionalnoj kineskoj medicini, na istim načelima kao akupunktura, dakle na protoku životne energije koja teče energetskim sustavom tijela kroz meridijane.

Shiatsu tretman uspostavlja slobodan protok energije u tijelu, pokreće proces iscjeljenja i regeneracije, smanjuje bolove, vraća urođenu snagu i zdravlje. Isto tako, istezanjem, rotavijom i ostalim korektivnim i fizioterapeutskim tehnikama stvara gipkost i ravnotežu u tijelu.

Zato se s pravom može reći da je to snažna podrška tijelu da aktivira svoje vlastite sposobnosti, znanja i mudrosti i tako pokrene proces samoiscjeljenja.

Svoj tretman Shiatsua i više informacija o samoj metodi možete dobiti na broj:

Ivana Bezina Shanti

098 598 696